Hellenbrand wint districtskampioenschap

17744 Peter Hellenbrand heeft afgelopen weekend goud behaald in de hoofdklasse luchtgeweer voor mannen. De Brunssumer liet duidelijk zien dat hij zijn zinnen heeft gezet op de Olympische Spelen in Tokio.

Met 626,8 punten bleef hij op ruime afstand van zijn tegenstanders.

Tijdens het districtskampioenschap in Landgraaf kwam Hellenbrand uit voor SV De Doeltreffers uit Landgraaf. De vereniging met schutters uit diverse Parkstad-gemeenten wist maar liefst 21 medailles te behalen, waarvan 9 gouden plakken.

Sommige schutters wisten zelfs meermaals goud te behalen. Zij namen deel aan individuele wedstrijden alsook aan de teamwedstrijden.