Hugo Janssen weer lijsttrekker bij Lijst Borger

20784 Hugo Janssen is tijdens de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor Lijst Borger. Hij werd unaniem voorgedragen tijdens de ledenvergadering van de Brunssumse politieke partij.

Het is niet voor het eerst dat Hugo Janssen de rol van Lijsttrekker op zich neemt. Ook tijdens de verkiezingen van vier jaar geleden stond hij op de eerste plaats van de kieslijst.

Met de leus 'Sta op voor Brunssum' gaat de lokale partij de verkiezingen in. Na een woelige periode is het volgens Lijst Borger nu tijd om de handen uit de mouwen te steken.

Speerpunten voor Lijst Borger zijn onder anderen de zelfstandigheid van Brunssum, opleidingen en voldoende aandacht voor jeugd en senioren.