Inbraak in kantine van Duitse tennisclub

22180 Onbekenden hebben in Süsterseel ingebroken in het verenigingslokaal van TC Süsterseel. Om binnen te komen in het gebouw aan de Höngenerweg werden een raam en een deur open gebroken.

Vervolgens werden alle ruimtes doorzocht. De dieven gingen er vandoor met een laptop en printer. Tevens namen zij diverse kratten met leeggoed mee. Verder werden nog enkele tennisballen meegenomen en enkele zoetigheden uit de kantine van de tennisclub.

Van de dieven ontbreekt ieder spoor en ook het buurtonderzoek van de politie heeft nog niet geleid tot aanhoudingen.