Inschrijving voor Emmaparkloop geopend

De Emmaparkloop op zaterdag 8 december is de eerste hardloopwedstrijd ter voorbereiding op de Parelloop. Het parcours, met afstanden van 500 meter tot 5 kilometer, voert over het Emmaterrein.

De eerste deelnemers zijn de basisscholieren van de groepen 1 tot en met 4 (500 meter). Zij verschijnen om 9.30 uur aan de start. De laatste hardlopers vertrekken om 10.15 uur voor de 5 kilometer.

De andere wedstrijden die deel uitmaken van het Brunssumse Parklopen Klassement zijn de Schuttersparkloop (26 januari) en de Vijverparkloop (23 februari). De lopers die in dezelfde categorie aan alle drie de parklopen meedoen, worden opgenomen in een klassement.

Deelnemers kunnen vanaf nu inschrijven via de website van de Parelloop.