Jazzdansers Olympia KFC naar NK

De jazzdansers van Gymnastiekvereniging Olympia KFC uit Schinveld maken zich op voor het Nederlands kampioenschap. Dat is op zaterdag 23 juni tijdens de 'Dutch Gymnastics – The Final' in Ahoy in Rotterdam.

De groep tot en met 16 jaar (niveau C) en de groep 20 jaar en ouder (niveau C) plaatsten zich onlangs tijdens de voorrondes voor het NK. Het is voor de vierde keer in de geschiedenis van GV Olympia KFC dat zij deelneemt aan de NK Jazzdans. De gymnastiekvereniging is trots op dat resultaat.

Meer informatie over jazzdans en het lesaanbod is ook te vinden op de verenigingswebsite www.gvolympiakfc.nl

22424 De jazzdans groep t/m 16 jaar.

22425 De jazzdansers vanaf 20 jaar.