Jeugdprinsentreffen BCL in Merkelbeek

20773 Het jaarlijkse Jeugdprinsentreffen van de Bond voor Carnavalsverenigingen Limburg (BCL) vindt dit jaar plaats in Merkelbeek. De organisatie is in handen van de Merkelbeekse carnavalsvereniging de Zeemplekkesj.

Jeugdprins Jurre Plum is samen met jeugdcarnavalsvereniging de Schneuzele gastheer van het evenement dat op 20 januari wordt gehouden. De verengingen worden vanaf 13.30 uur verwacht in BMV De Henkhof in Merkelbeek. Er zijn dan tal van gratids optredens van diverse jeugdverenigingen. Tevens is een optreden gepland van het zangtrio de Molliemeekersj.

Carnavalsverenigingen kunnen zich hier nog aanmelden.