Jongeren bij nieuwe gemeente betrekken

19745 Met een vragenlijst en een klankbordgroep moeten ook jongeren betrokken worden bij de nieuwe gemeente Beekdaelen. Dat heeft een raadslid Levin de Koster van de gemeente Schinnen aan de Limburgse kranten laten weten.

In de gemeenten Nuth, Schinnen en Onderbanken worden vijftien dorpsbijeenkomsten gehouden. Het is opvallend dat hier nagenoeg geen jongeren op af komen. Toch is het ook belangrijk om te weten wat personen onder de 35 jaar verwachten van de fusiegemeente.

Omdat jongeren wel degelijk een mening hebben wordt getracht deze op een andere manier kenbaar te krijgen. Dat kan bijvoorbeeld door een vragenlijst te verspreiden via sociale media, e-mail en de website van de nieuwe gemeente Beekdaelen.

Een andere manier is een klankbordgroep. Hiervoor hebben zich al meerdere jongeren gemeld.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017