Jubilaris bij 40-jarig koor Pro Musica

18203 Tiny Gerrits uit Schinveld is onlangs gehuldigd vanwege haar jubileum bij Pro Musica. Gerrits is 40 jaar lid van het Schinveldse vrouwenkoor dat dit jaar eveneens 40 jaar bestaat.

De onderscheiding werd uitgereikt tijdens een koffietafel die aansluitend was aan de jubileummis. Naast bloemen en een speld werd ze overladen met felicitaties van de koorleden en aanhang.

Later dit jaar worden de festiviteiten voortgezet. Zo is er op zondag 29 oktober een jubileumconcert met medewerking van sopraan Marjorie Ginczinger en Vocaal Ensemble Quint uit Venlo.

18202 foto © LOO-tv | Pro Musica