Jubilarissen gehuldigd tijdens nieuwjaarstreffen

20722 Fanfare Harpe Davids uit Brunssum heeft onlangs diverse jubilarissen in het zonnetje gezet. Dat gebeurde tijdens het traditionele nieuwjaarstreffen van de vereniging.

Voor de jubilaris Paul Stoffer was zelfs een delegatie van het Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen naar de bijeenkomst gekomen. Stoffer is namelijk al 70 jaar lid van de fanfare.

Andrea Frijns, Pascal Witjes, Alain Bos en Rob van Diesen werden gedecoreerd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap. Stijn Coort, Hugo Gruter en Järvi Raes maken al 12,5 jaar muziek bij de fanfare.

Een ander hoogtepunt was er voor Fleur Witjes. Zij kreeg een nieuwe hoorn. Het instrument was gesponsord door de Club-van-50 van de fanfare.

20723 20724 foto © LOO-tv Fanfare | Harpe Davids