Jubileum drumband schutterij Amstenrade

24122 De drumband van Schutterij St. Gertrudis uit Amstenrade bestaat 65 jaar. Deze bijzondere mijlpaal wordt geviert op zaterdag 8 december.

Vanaf 20.00 uur vindt er in gemeenschapshuis Oud Dorp een Maestro Concert waar ook Harmonie de Nederlanden aan meewerkt. Het belooft een bijzonder concert te worden waarbij een aantal lokale coryfeeën de dirigentstok in handen neemt.

Aansluitend is er een feestavond. Oud-leden van de drumband zijn van harte welkom voor een reünie. De zaal gaat om 19.00 uur open en alles is vrij toegankelijk.