Jubileumfestiviteiten St. Jozefschool

19432 In Merkelbeek wordt vanaf woensdag het jubileum van de Sint Jozefschool gevierd. Burgemeester Odile Wolfs en bestuurslid Kiki Huijnen sneden daatoe een grote taart aan.

De activiteiten rond het jubileum werden een jaar geleden gestart met een grote reünie voor oud-leerlingen. Merkelbeek kreeg 100 jaar geleden, in 1917, een school. Die was eerst zelfstandig en is nu onderdeel van onderwijsinstelling Movare.

Met activiteiten op donderdag en vrijdag wordt het jubileumjaar afgesloten.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.