Judoclub Brunssum start clinic voor de jeugd

20025

Judoclub Brunssum start met een 6 weken durende clinic voor de jeugd. Op die manier hoopt de sportvereniging jongeren te interesseren voor de judosport.

De clinic start op 6 november en omvat 12 lessen. De trainingen op maandag om 18.00 uur en op zaterdag om 10.00 uur duren een uur. De lessen zijn gratis en ook een judopak wordt gratis ter beschikking gesteld.

Tijdens de clinic leer je valbreken, diverse worpen, houdgrepen en meer. Ook draagt het bij aan het sterker worden en het vergroten van je zelfvertrouwen.

Meer informatie en aanmelden bij Roy Stevens op judoroy@hotmail.com of 06-224 334 44.

20024