Kaarten Roda JC bij goedkoopste

19100 Roda JC blijkt één van de goedkoopste seizoenkaarten te hebben in de Eredivisie. Dat blijkt uit een onderzoek door Besparingsplatform Kortingcode.nl.

Wie voor één seizoen wil genieten van de wedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion moet 180 euro neerleggen voor een seizoenkaart. Dat is zelfs 15 euro goedkoper dan bij VVV die dit jaar weer terugkeert op het hoogste niveau.

Alleen Vitesse (170 euro) en ADO Den Haag (150 euro) zijn goedkoper. Ook met kaartjes voor één wedstrijd behoort Roda JC met 17,50 euro tot de goedkoopste. Sparta Rotterdam is met 15 euro het goedkoopst.

PSV is de duurste club in de Eredivisie. Voor een seizoenkaart ben je in Eindhoven minstens 275 euro kwijt.