Kandidatenlijst D66 grotendeels compleet

23295 De leden van D66 Beekdaelen hebben onlangs de lijstvolgorde bepaald voor de gemeenteraadsverkiezingen. Dat Rodney Swelsen lijsttrekker is en dus op de eerste plaats van de verkiezingslijst staat was al bekend.

Uit de top vijf blijkt dat de partij wil inzetten op een solide basis voor de toekomst. Ook gaat de lijst voor verjonging en emancipatie. De top vijf herbergt namelijk drie vrouwen die de 30 jaar nog niet gepasseerd zijn.

Ook hebben de leden een goede mix gemaakt als men kijkt naar de woonplek van de kandidaten. De tweede plek is voor de Oirsbeekse Aniek Reuling. Levendigheid in de dorpen is voor haar zeer belangrijk.

Jack Stevelmans uit Merkelbeek heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Nummer vier op de lijst is Patricia Handels uit Schimmert. Zij wil zich sterk maken voor een goed ondernemersklimaat in Beekdaelen.

De vijfde plek is voor de 20-jarige Sanne Dolstra. Zij is begaan met de jeugd van Beekdaelen.

De volledige lijst die tot nu toe bekend is:

Nr. 1 Rodney Swelsen – Schinveld
Nr. 2 Aniek Reuling – Oirsbeek
Nr. 3 Jack Stevelmans – Merkelbeek
Nr. 4 Patricia Handels – Schimmert
Nr. 5 Sanne Dolstra - Amstenrade
Nr. 6 Zus Sajovec-Jacobs – Schinveld
Nr. 7 Raymond Meijs – Puth
Nr. 8 Cliff Reijnders – Hulsberg
Nr. 9 Harald van Hooren – Amstenrade
Nr. 10 Danny Scheilen – Nuth
Nr. 11 Jorn Meijers – Schinveld
Nr. 12 Naima Bouhamdi – Schinveld
Nr. 13 Roy Dassen – Merkelbeek

Later worden hier ook nog de lijstduwers aan toegevoegd.