Kerkradenaren aangehouden voor handelen in hennep

17477 Twee mannen uit Kerkrade zijn in Bergen op Zoom aangehouden voor het handelen in drugs. De mannen werden samen met nog drie anderen aangehouden in een woning aan de Stelleweg.

De politie had woensdag meerdere meldingen gekregen dat er rond de woning een sterke henneplucht hing. Hierop ging de politie poolshoogte nemen. Agenten zagen hoe vier mannen met een personenauto en een bestelbusje wegreden bij de woning.

Zij werden in de buurt aan de kant gezet en gecontroleerd. De mannen hadden zo'n 20.000 euro aan contant geld bij zich en in de voertuigen werden ook nog verse resten gevonden van hennepplanten.

Hierop werden de 25- en 32-jarige Kerkradenaren samen met twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Ook werd de woning doorzocht. Hier werden meerdere zakken met  hennep aangetroffen. Na de vondst van zo'n 10 kilo hennep werd ook de bewoner net als de vier andere mannen aangehouden en naar Middelburg gebracht voor verhoor.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017