Kerstconcert RMK 1921 in Pelgrimskerk

Mannenkoor RMK1921 geeft zaterdag 22 december een kerstconcert in de Pelgrimskerk in Treebeek. Gastmusici zijn dit jaar violist Enzo Kok, de 12-jarige slagwerker Cas Limpens en sopraan Amy Schillings.

Enzo Kok is inmiddels een bekendheid geworden en niet alleen in onze regio. Hij betovert groot en klein met zijn viool. Cas is brugklasser op het St. Jan maar staat zijn mannetje als het om slagwerk gaat. Dat bewees hij vorig jaar in het tv-programma LEF.

Amy Schillings zingt al vanaf haar negende. Ze heeft onlangs haar studie in Maastricht afgerond en is sinds oktober studente aan de Hochschule für Musik und Tans Köln-Aachen.

Het kerstconcert van RMK1921 begint om 19.30 uur. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij gemeenschapshuis Concordia, in de Pelgrimskerk en bij Sigarenspeciaalzaak Hermans. Bestellen via e-mail kan ook: wfjmeesen@home.nl