Laatste bondsfeest 2017 in Amstenrade

19415 In Amstenrade vond afgelopen weekend het laatste bondsschuttersfeest van het seizoen plaats. De organiserende vereniging, Schutterij St. Gertrudis, had een programma opgezet voor het hele weekend.

Vrijdag begonnen de feestelijkheden met een receptie. Zaterdag was er het Austro's OLS en een gezellige feestavond met de finish van de fietstocht Ettelbruck-Amstenrade.

De zondag stond helemaal in het teken van het schuttersfeest. Zo'n 20 verenigingen trokken in een optocht door de straten van Amstenrade. Op het feestterrein aan de Gijselaar in Amstenrade vonden aansluitend de schietwedstrijden en de diverse beoordelingswedstrijden plaats.

Kijk hier naar een fotoverslag van het bondsfeest in Amstenrade >>