Lars Kockelkoren lijsttrekker voor PvdA Beekdaelen

20176 Lars Kockelkoren is lijsttrekker voor de PvdA tijdens de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Beekdaelen. Kockelkoren (37) uit Nuth werd maandag tijdens de ledenvergadering gekozen.

Hij is momenteel commissielid in de gemeente Nuth omdat de politieke partij na het vertrek van raadslid Funs Pluijmaeakers geen zetel meer heeft in de gemeenteraad. Lars is ook lid geweest van provinciale staten voor de PvdA. Daar heeft hij zich onder andere hard gemaakt voor de verdiepte aanleg van de Buitenring in Vaesrade. Ook sport staat hoog in het vaandel van de drie-voudige vader.

De PvdA Beekdaelen heeft 3 W's als kernwaarden: Wonen, Werken en Welbevinden. De partij gaat aan de slag om een goed verkiezingsprogramma samen te stellen waarbij deze kernwaardes duidelijk naar voren komen.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017