Lars van Sloun scoort bij strijd om halve finale beker

20020

Lars van Sloun uit Brunssum is met ijshockeyclub Eaters uit Geleen door naar de halve finale van het bekertoernooi. In Geleen werd het tegen Ahoud Devils uit Nijmegen 7-2.

Van Sloun tekende voor het tweede doelpunt. Dat gebeurde in de 14e minuut van de wedstrijd. Daarvoor had Jonas Houvinen de openingstreffer gemaakt.

Eaters was duidelijk de sterkere ploeg, maar de ploeg uit Nijmegen kwam sterk terug en zette de stand zelfs gelijk. Toch was Ahoud Devils niet opgewassen tegen het geweld uit Geleen, want in het verloop van de wedstrijd vloog de puck nog 5 keer in het Nijmeegse doel.

Lees hier het wedstrijdverslag en bekijk de foto's >>