Leden KBO koninklijk onderscheiden

21121 Twee leden van de Katholieke Bond van Ouderen in Schinnen hebben een lintje ontvangen. Het gaat om Ger Luijten en Bets Penders-Boijens.

Beiden zijn door de koning benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De onderscheidingen werden dinsdagavond uitgereikt.

Ger Luijten (77) is sinds 2001 nauw betrokken bij de seniorenvereniging in Schinnen. Tot 2015 als secretaris en momenteel als bestuurslid. Hij organiseert activiteiten zoals feestavonden en fietstochten en brengt het verenigingsblad rond. Ook vertegenwoordigt hij de vereniging bij overkoepelende organisaties.

Bets Penders-Boijens (79) uit Puth heeft ook een lange staat van dienst bij de KBO Schinnen. De vroegere schooljuf is sinds 2002 penningmeester van de ouderenvereniging. Daarnaast organiseert ze meerdaagse reizen en dagtochten. Ook coördineert ze de bezorging van het verenigingsblad.
Daarnaast is ze penningmeester bij de Belangenvereniging voor Hart- en
Vaatpatiënten & partners en vrijwilliger bij de Sint Dionysiusparochie in Schinnen.

Kijk hier naar een fotoreportage van het uitreiken van de koninklijke onderscheidingen >>