Lijsttrekkersdebat in Brunssum

21436

Streekomroep LOO-tv en de Gemeente Brunssum organiseren donderdag een lijsttrekkersdebat. De acht lijsttrekkers waarvan de partijen meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen worden dan aan de tand gevoeld over voor Brunssum belangrijke onderwerpen.

Ze moeten zich uitlaten over economie, veiligheid, herindeling en het imago van de parel van de mijnstreek. Bijzonder is dat niet alleen de politici de degens kruisen, maar dat ook een aantal burgers zich mag mengen in de discussies. De presentatie is in handen van Paul Versteegen en politiek verslaggever Jean van Hoof van L1.

Het lijsttrekkersdebat wordt donderdag opgenomen in de raadzaal van het bestuurscentrum. In het weekend is het programma te zien op LOO-tv.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017