Maankwartier open op Dag van de Bouw

18251 Het bouwterrein van het Maankwartier in Heerlen is aanstaande zaterdag geopend voor het publiek. Dat in het kader van de Dag van de Bouw.

Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn de poorten nabij de voormalige Royal-bioscoop voor het publiek geopend. Bezoekers kunnen dan zien hoe de werkzaamheden vorderen. Voor de kinderen is Bob de Bouwer aanwezig of ze kunnen zelf aan de slag op de minigraver.

Tijdens deze 12e editie van de landelijke Dag van de Bouw is er veel aandacht voor het werk van de specialisten. In Heerlen is gekozen voor de kunstenaars die op diverse plaatsen streetart hebben aangebracht.

Een ander hoogtepunt is de dakexcursie vanaf het gebouw van Weller. Bij droog weer is er goed zicht op het Maankwartier. Op het noordelijke bouwterrein zijn rondleidingen over het Maanplein en langs de torens. Ook is er veel aandacht voor het nog te bouwen station.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017