Markt Schaesberg wordt Jeu de Boules baan

18209 De Markt in Schaesberg wordt op 25 juni omgebouwd tot meerdere jeu de boules-banen. Dat is in het kader van het internationaal Markttoernooi Jeu de Boule.

Om 10.20 uur wordt het toernooi geopend door de burgemeester en wethouders van de gemeente Landgraaf. Naast de wedstrijden tussen de verschillende teams zijn er ook diverse demonstraties te zien.

Zo rond 18.00 uur gaat de finale van start tussen de twee beste teams van de dag. De organisatie is voor de 4e maal in handen van JBC Streeperkruis.

Meer informatie over het evenement en de club is te vinden op www.jbc-streeperkruis.nl

18208 Jeu de Boules op de Markt in Schaesberg foto © LOO-tv | Frank Jeurissen