Middenvelders drie wedstrijden geschorst

23788 De middenvelders Mohammed El Makrini en Livio Milts zijn beide voor drie wedstrijden geschorst. Dat heeft de Nederlandse voetbalbond KNVB beslist.

Roda JC gaat niet in beroep tegen de straf. Milts kreeg vrijdag een rode kaart omdat hij in de 69e minuut een speler van Jong PSV hard neerhaalde. Invaller El Makrini nam de plek op het middenveld over maar moest in de blessuretijd na een overtreding ook het veld verlaten.

Voor trainer Robert Molenaar wordt het een hele klus om een goed team samen te stellen voor de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles. Ook Richard Jensen en de geblesseerde Niels Verburgh moeten verstek laten gaan.

23789 foto © LOO-tv | HEKO Photodesign