Mikhail Rosheuvel verlaat Roda JC

22660 Roda JC kan geen beroep meer doen op de 27-jarige Mikhail Rosheuvel. Hij heeft een 3-jarig contract getekend bij NAC Breda.

Daarmee blijft de aanvaller spelen in de Eredivisie. Geld krijgt Roda JC ook niet voor Rosheuvel want deze kon transfervrij vertrekken. De in Amsterdam geboren rechtsbuiten doorliep de jeugdopleiding van AZ. Als prof maakte hij zijn debuut bij FC Omniworld.

Na bij enkele Nederlandse clubs gespeeld te hebben kwam Rosheuvel in 2016 naar Roda JC. Daar speelde hij in totaal 65 wedstrijden en wist in totaal 4 doelpunten te maken.

22662 foto © LOO-tv | HEKO Photodesign