Milieupark Schinnen wordt niet opgeknapt

21420 De opknapbeurt van het milieupark in Schinnen is afgeblazen. Het is namelijk niet duidelijk of het milieupark in gebruik blijft na het fuseren tot de gemeente Beekdaelen.

Volgens het college van burgemeester en wethouders ligt het milieupark op bedrijventerrein de Breinder niet gunstig. Een andere plaats in de regio zou beter zijn voor de inwoners van de toekomstige gemeente.

Daarnaast kunnen de huidige bedrijven die op het bedrijventerrein liggen de ruimte goed gebruiken om uit te breiden. Een andere reden voor het college van burgemeester en wethouders om de upgrade van het park af te blazen zijn de kosten. De opknapbeurt van het milieupark zou variëren van 300.00 tot 900.000 euro, afhankelijk van de variant die gekozen wordt.

Tot slot heeft de gemeente aan dagblad De Limburger laten weten dat inwoners tevreden zijn over het huidige park. Daarom denkt het college dat het afblazen van de opknapbeurt niet tot problemen gaat leiden.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017