Mozartconcert met Mozartkugel in kerk Schinveld

20106 Liefhebbers van klassieke muziek worden zondag in de Eligiuskerk in Schinveld getrakteerd op een klavecimbelconcert. Bezoekers krijgen niet alleen de mooiste nummers van de componist Mozart voorgeschoteld, maar ook een kop koffie met de originele Mozartkugel.

Stella Klerken speelt op viool en klavecimbel. Het concert is een reis door Europa in muziek en verhaal. Mozart werd op jonge leeftijd door zijn vader meegenomen op reis. Een reis die destijds niet vanzelfsprekend was en muzikaal veel opleverde.

Het concert is van 14.00 tot 16.00 uur en kaarten kosten aan de kerkdeur 6 euro. Voorverkoop à 5 euro via e-mail: ruud_pricken@hotmail.com