Niels Verburgh nieuwe aanwinst Roda JC

Niels Verburgh heeft een tweejarig contract getekend bij Roda JC. De 20-jarige centrale verdediger komt over van Club Brugge.

Technisch directeur Harm van Veldhoven vindt de Belg een waardevolle toevoeging aan de selectie. "Door zijn brede inzetbaarheid en groeipotentie is Niels een hele interessante speler voor Roda JC", zegt Van Veldhoven.

Verburgh doorliep de jeugdopleiding van Club Brugge maar kwam nooit in het eerste elftal aan de bak. Afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan Waasland-Beveren. Zijn contract bij Club Brugge zou nog één seizoen duren.

Onlangs haalde Roda JC keeper Tom Muytens binnen.