Nieuwe ballen voor volleybalteam

17130 Het volleybalteam van gymnastiekvereniging Olympia KFC uit Schinveld heeft nieuwe volleyballen gekregen. Het competitieteam nam de ballen onlangs in ontvangst en deze werden meteen uitvoerig getest in de sporthal van BMV De Sjinskoel.

De nieuwe ballen zijn een kado van de huidige shirtsponsor uit Merkelbeek.

GV Olympia heeft meerdere teams. Zo is er een herenteam, een damesteam, een gemengd team en een competitieteam.

Natuurlijk zijn nieuwe leden altijd van harte welkom. Kijk voor meer informatie zoals trainingstijden op www.gvolympiakfc.nl of bel (045) 527 25 93.

17129 foto © LOO-tv | GV Olympia KFC