Nieuwe getuige gehoord in zaak Prins

20393 In moordzaak Sven Prins is vrijdagmiddag nog een nieuwe getuige gehoord. Dit gebeurde achter gesloten deuren. 

De getuige is een gedetineerde die heeft gesproken met één van de drie verdachte Antilianen. Tijdens het verhoor werd al snel duidelijk dat het verhaal van verdachte Xionel B. en de nieuwe getuige niet met elkaar overeenkomen. Het verzoek om ook nog een andere gedetineerde te horen werd afgewezen.

De Antillianen Johnny B., Jurunda T. en Sergio K. uit Brunssum worden verdacht van de liquidatie van Sven Pins. De 30-jarige Prins was een bekende van de politie uit het drugsmilieu.

Na een achtervolging door de Brunssumse wijk Langeberg werd zijn auto in september 2015 op de Akerstraat onder vuur genomen. Prins en zijn bijrijder werden door de kogels geraakt. Uiteindelijk overleed de Brunssumer in een nabijgelegen voortuin. Zijn bijrijder wist te ontkomen en op eigen kracht het ziekenhuis te bereiken.

Na het inzetten van een infiltrant konden de drie verdachten in augustus 2016 worden aangehouden. Het Openbaar Ministerie zou vrijdag met de eisen tegen de drie verdachten komen. Dit is door de nieuwe getuige uitgesteld.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017