"Nieuwe koers nodig voor PvdA"

18223 Als het aan gedeputeerde Eric Geurts ligt gaat het roer binnen de PvdA compleet om. De Brunssumer vindt dat zijn partij teveel stil is blijven staan in het verleden en dat de bestaande partijstructuur moet worden losgelaten, zo zei hij tegen L1.

Tijdens de laatste verkiezingen voor de Tweede Kamer verloor de PvdA fors.

Om duidelijk te laten zien wat de politieke partij doet moeten leden nog actiever worden in gemeenschappen en buurten en vervolgens sympathisanten bij de projecten betrekken. In het verleden is gebleken dat een dergelijke aanpak in Kerkrade en Venlo succesvol kunnen zijn.

De gedeputeerde laat overigens wel weten dat een nieuwe koers de tijd nodig heeft om vruchten af te werpen.