Nieuwe locatie voor kledingbeurs

19409 De stichting Kinderkledingbeurs Brunssum is er in geslaagd een nieuwe locatie te vinden. De afgelopen jaren wisselde de locatie door de sluiting van de Brunnahal in Brunssum.

Nu heeft de stichting een onderkomen gevonden in de voormalige kleuterschool aan de De Gasperistraat 7 in Brunssum.

Op zaterdag 30 september is de babykledingbeurs. Van 12.00 tot 15.00 uur wordt dan kleding in de maten 50 tot 86 te koop aangeboden. Zondag 8 oktober staat de kinder- en tienerkledingbeurs gepland. Deze is geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Voor schappelijke prijzen zijn mooie, tweedehands kledingstukken te koop. Kijk voor meer info op www.kinderkledingbeurs.eu