Nieuwe middenvelder voor Fortuna

20698 De komende 4,5 jaar speelt de 18-jarige Lazar Kojic in het groen-gele shirt van Fortuna Sittard. Dat heeft de club donderdag bekend gemaakt via hun website.

De Seviër komt het middenveld van de Sittardse club versterken. Tijdens een oefenstage wist hij de staf van Fortuna te overtuigen dat hij een goede aanvulling is. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Kojic de nodige ervaring. Zo speelde hij meer dan 20 interlands bij Servië onder 18 en onder 19.

Lazar Kojic komt Transfervrij over van FK Brodarac.