Nieuwe spits bij Roda JC

Roda JC heeft op de valreep van het sluiten van de transferperiode een nieuwe spits aangetrokken. De 25-jarige Tim Väyrynen komt de gelederen versterken.

De Fin komt transfervrij over van het Duitse FC Hansa Rostock. Daar werd zijn contract niet verlengd.

Väyrynen maakte zijn debuut bij FC Honka in Finland. Daar stond hij garant voor tientallen doelpunten. Daarna stapte hij over naar Borussia Dortmund maar kwam niet echt aan spelen toe. Ook enkele andere Duitse clubs hielden hem na een aantal wedstrijden voor gezien.

23357 Tim Väyrynen. foto (c) LOO-tv | Roda JC