Nieuwe visvijvers pas in 2020 te gebruiken

18204 In de nieuwe Kattekoelenvijvers in Brunssum kan pas op zijn vroegst in 2020 gevist worden. Op de plek waar een paar jaar geleden de visvijvers werden gedempt voor de aanleg van de Buitenring worden momenteel twee nieuwe vijvers aangelegd.

Voor de aanleg van de nieuwe vijvers aan de Hoogenboschweg heeft HSV Brunssum lang onderhandeld met onder andere de Gemeente Brunssum en de Provincie. Het resultaat van de werkzaamheden kan al over enkele maanden bekeken worden.

Het ontwikkelen van een goed leefklimaat voor de vissen heeft gewoon zijn tijd nodig. Als alles meezit kunnen de 750 vissers die de vereniging telt vanaf begin 2020 hun hengels weer uitwerpen aan de Kattekoelenvijvers in Brunssum.

18205 Langzaam, maar zeker worden de contouren van de nieuwe vijvers zichtbaar. foto © LOO-tv | HSV Brunssum