Nog een rijke zakenman met interesse voor Roda

21129 Tijdens de wedstrijd Roda-Ajax zat woensdag de Nederlands-Iraanse zakenman Salar Azimi op de tribune. Of hij ook in Roda gaat investeren is nog onduidelijk.

Aan Dagblad De Limburger liet Roda-eigenaar Frits Schrouff weten dat er inderdaad gesprekken zijn gevoerd met de rijke, bekende Vlaming. Toch wordt ook de zakenman Aleksei Korotev niet aan de kant geschoven. Schrouff liet weten alle mogelijkheden open te houden.

Het is overigens niet voor het eerst dat de eigenaar van Trendy Telecom geld vrijmaakt voor een voetbalclub. Eerder werd hij ook al bij NAC Breda gezien. Tevens zou hij onlangs ook nog een bod hebben gedaan op een club. Om welke club het gaat wil de zakenman nog niet prijsgeven.

Roda kan een financiële injectie van een nieuwe investeerder goed gebruiken. Onlangs werd bekend dat Roda met één miljoen in het rood staat.