OLS vrijwilligers op stembureau in Merkelbeek

17457 In de Henkhof in Merkelbeek gaan de vrijwilligers van het OLS helpen tijdens de Tweede Kamer verkiezingen. De vrijwilligers gaan vooral helpen bij het inschrijven.

Dat gebeurt tegenwoordig digitaal en blijkt voor veel burgers toch best lastig te zijn. Daarom gaat de werkgroep Personeel van het OLS 2017 deze groep mensen helpen. Het uitbrengen van de stem moet iedereen uiteraard alleen doen.

De Henkhof is één van de ruim 630 stembureau's in Nederland waar gestemd kan worden. De bureau's worden tussen 8.30 en 21.00 uur bemand door zo'n 3.000 ambtenaren, leden van politieke partijen en vrijwilligers. Na het sluiten van de stembureau's kan het tellen van de stemmen gaan beginnen.