Ook VVD Beekdaelen maakt zich op voor verkiezingen

21230 Ook de VVD gaat deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe fusie gemeente Beekdaelen. De VVD afdelingen van Nuth, Schinnen en Onderbanken gaan verder als VVD Beekdaelen.

Onlangs was de eerste Algemente Ledenvergadering van de nieuwe afdelin. Tijdens deze bijeenkomst in Schimmert werden de bestuursleden gekozen en is tevens het startschot gegeven voor de verkiezingscampagne.

De gemeenten Nuth, Schinnen en Onderbanken gaan per 1 januari 2019 fuseren tot de gemeente Beekdaelen. De VVD gaat die verkiezingen in onder het motto: samen mét en vóór de gemeenschap. Op 21 november zijn de gemeenteraadsverkiezingen.