Oud ziekenhuis Brunssum verkocht

17866

Het voormalige ziekenhuis aan de Kochstraat in Brunssum is zo goed als verkocht. Voor welk bedrag en aan wie wil Zuyderland nog niet zeggen.

Volgens een woordvoerder van Zuyderland zit de verkoop in een afrondende fase. Naar verwachting komt dat deze zomer helemaal rond. Voor het uit 1958 stammende ziekenhuis hadden zich enkele gegadigden gemeld, daarvan is er na gesprekken één overgebleven.

Zuyderland zette het complex in december 2016 voor 1,1 miljoen euro in de verkoop. Of de nieuwe eigenaar dat bedrag ook op tafel legt is nog maar zeer de vraag omdat de mogelijkheden beperkt zijn vanwege het bestemmingsplan.

Het ziekenhuis staat sinds augustus 2016 leeg nadat het 9 maanden als noodopvang voor asielzoekers diende. Tot 2015 was het in gebruik als ziekenhuis.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017