Overeenkomst over vertrek Ton Caanen

19062 Technisch directeur Ton Caanen gaat eerder weg bij Roda JC. Volgens de Limburgse kranten hebben de eredivisionist en Caanen een akkoord bereikt over het vertrek van de op non-actief gestelde directeur.

Caanen lag al geruime tijd onder vuur omdat de resultaten van Roda tegenvielen. Dit was vooral te danken aan de vele nieuwe spelers die toch niet presteerden zoals gedacht.

Een reis op kosten van de Kerkraadse club door Zuid-Amerika deed Caanen de das om. De leiding van Roda JC was fel tegen de reis om talenten te scouten. Ton Caanen had nog een contract tot volgend jaar.

Eerder liet de adviseur en voormalig trainer van Roda al weten dat hij vond dat Caanen zo snel mogelijk moest vertrekken. Hij vond het te gek voor woorden dat iemand gewoon thuis zit en toch een zeer riant salaris blijft ontvangen.

Daaraan is nu een einde gekomen. Onder welke voorwaarden het contract wordt beëindigd wil de club niet zeggen.