Paul Gladon toch niet naar Roda JC

23010 De 26-jarige Paul Gladon gaat niet in op een aanbod van Roda JC. De zaakwaarnemer van de spits heeft laten weten dat Gladon in de Eredivisie thuishoort en niet in de Eerste Divisie.

Daarom kreeg ook FC Twente nee te horen op hun interesse voor de spits.

Gladon begon zijn carrière in Nederland en kwam uiteindelijk in Engeland terecht bij de Wolverhampton Wanderers. Echter hier komt hij niet uit de verf en na slechts drie wedstrijden voor de club gespeeld te hebben willen deze Gladon verkopen. Verhuren net als het afgelopen seizoen is ook een optie.

Roda JC kan ook de zoektocht naar een goede verdediger vervolgen, want Stephen Sama koos op het laatste moment voor een andere club.