Paulissen komt niet meer in actie voor Roda

18212 Mitchel Paulisen is één van de spelers die voor de rest van het seizoen uit de selectie gezet is. Paulissen, Simeon Raykov en Thanasis Papazoglou moeten nu meetrainen met Jong Roda.

Volgens Roda krijgt Paulissen een disciplinaire straf voor een zware overtreding tijdens de wedstrijd tussen Vitesse en Roda JC. Hij kreeg direct rood van de de scheidsrechter. De KNVB legde de speler een schorsing van vier wedstrijden op.

Trainer Yannis Anastasiou ziet al enige tijd geen meerwaarde meer voor Raykov en Papazoglou. Daarom krijgen zij ook nauwelijks speeltijd.

Simon Church komt ook voor de rest van het seizoen niet meer in actie voor de Kerkradenaren. Hij is fysiek en mentaal nog niet klaar voor de nacompetitie.

Roda JC kon door een 3-0 nederlaag bij Vitesse de play-offs niet meer ontlopen. De ploeg van trainer Yannis Anastasiou eindigde zondagmiddag op de 17e plek in de Eredivisie.

Donderdag staat de eerste wedstrijd in de nacompetitie op het programma. Dan speelt Roda JC tegen Helmond Sport.