Petitie aan wethouders GR van WOZL

18243 Vakbonden FNV Overheid, CNV Overheid en ABW bieden donderdag een petitie aan aan het bestuur van de GR van WOZL. Ze willen hiermee opkomen voor de rechten van de SW-medewerkers.  

De vakbonden willen hiermee voorkomen dat SW-medewerkers van WOZL te snel van binnen naar buiten geplaatst worden. Momenteel vindt dit steeds vaker plaats en gaat dit volgens de vakbonden veel te vlug.

Bij het plaatsen van de medewerkers zou onvoldoende rekening gehouden worden met de beperkingen van de medewerkers. Vakbonden vinden dat het bestuur hun verantwoordelijkheid moet nemen en hier strikter op moet toezien. 

Het aanbieden van de petitie vindt plaats om 10.15 uur in het gemeentehuis Gulpen-Wittem. Dat gaat gepaard met een ludieke actie.

 


 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017