Petitie over speeltuin Schutterspark

21459

De gemeenteraad van Brunssum heeft dinsdag ruim 1300 handtekeningen aangeboden gekregen over de speeltuin Schutterspark. Ze werden overhandigd door een buurtbewoner die wil dat de speeltuin nieuw leven wordt ingeblazen.

Een inspreker gaf aan dat de gemeente niet alleen geld beschikbaar moet stellen om de speeltuin op te knappen, maar dat er ook een plan van aanpak moet komen.

In 1997 werd de speeltuin ook al eens gesloten vanwege achterstallig onderhoud. Toen kon met behulp van inwoners de speeltuin worden opgeknapt en opnieuw opengesteld.

De gemeenteraad van Brunssum praat dinsdagavond over de speeltuin. Onlangs werd duidelijk dat die voorlopig niet open kan vanwege achterstallig onderhoud. Via een motie wordt 100.000 euro uitgetrokken. De exploitant moet met eenzelfde bedrag over de brug komen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017