Pijnlijk verlies Roda thuis tegen Heracles

Een pijnlijke avond was het vrijdag voor Roda JC. In eigen stadion verloor de ploeg van trainer Robert Molenaar met 0-3 van Heracles Almelo.

Hoewel Roda een goed begin van de wedstrijd liet zien, keek de ploeg na een kwartier spelen toch tegen een achterstand aan. Brandley Kuwas was de man die de 0-1 op het scorebord zette. Toch zette Roda JC alles op alles om de stand gelijk te krijgen, maar het spel was niet zorgvuldig genoeg. Dat resulteerde vlak voor rust in de 0-2.

Ook in de tweede helft bleef Roda op jacht naar de gelijkmaker, maar ook pogingen van Schahin en Milts hadden niet het gewenste resultaat. Ook een poging van Jorn van Camp, zo'n 20 minuten voor het einde, eindigde voor de voeten van Heracles-keeper Castro.

In de laatste minuut van de wedstrijd maakte Peter van Ooijen de 0-3. Roda JC staat nog steeds 17e, twee punten voor hekkensluiter Sparta.

Kijk hier naar een fotoverslag van Roda JC - Heracles Almelo >>

21358 foto (c) LOO-tv | HEKO Photodesign