Politie geeft foto's verdachte straatroof vrij

17183

De politie heeft foto's van een verdachte van een straatroof in Brunssum vrijgegeven. Het gaat om de beroving van een 76-jarige vrouw op 25 november.

Het slachtoffer liep toen rond 13.30 uur in de Vijverlaan toen iemand haar in de heg duwde en de tas wegnam. Dat gebeurde ter hoogte van de kruising met de Hoefnagelshof.

Daarna vluchtte de dader te voet in de richting van de Rumpenerstraat-Lindeplein. Op foto's van een bewakingscamera is te zien dat het gaat om een jongen tussen de 16 en 20 jaar, 1.65 meter groot, met een petje.

Hij ging er vandoor met een donkerblauwe schoudertas van het merk Kippling. Mogelijk was ook nog een tweede verdachte bij de straatroof betrokken. Met behulp van de foto's hoopt de politie achter de identiteit van de verdachte(n) te komen.

Bekijk de foto's op de website van de politie >>

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017