Prins Robin uitgeroepen in Merkelbeek

20163 Robin Jeurissen is de jubileumprins bij MCV de Zeemplekkesj in Merkelbeek. Hij werd zaterdag uitgeroepen tijdens de bonte avond van de carnavalsvereniging die dit jaar 6x11 jaar bestaat.

Met een knipoog naar D'n Um van het OLS werd de nieuwe prins binnengehaald door de gelegenheidsschutterij. Samen met zijn prinses Richella zal hij regeren over het Zeemplekkesriek.

Robin, electriciën van beroep, is ondanks zijn jonge leeftijd van 25 jaar al bijna 10 jaar lid van de vereniging. Hij is nauw betrokken bij het organiseren van diverse evenementen zoals de springmiddag voor de jeugd en de recepties.

Zondag werd tijdens de feestmiddag van jeugdcarnavalsvereniging De Schneuzele de nieuwe jeugdprins uitgeroepen. Prins Robin haalde de naam van Jurre uit de kom.

Op zondag 7 januari staat de receptie van de vereniging op de agenda. Vanaf 13.11 uur kunnen de prinsen en de jubilarissen worden gefeliciteerd in BMV de Henkhof.

20174 20175 foto © LOO-tv | MCV de Zeemplekkesj