Proclamatie eerste prins CV De Burcht

24105 Carnavalsvereniging De Burcht uit Brunssum roept op zaterdag 24 november de eerste prins uit van de vereniging. Om 19.45 uur start het programma in verenigingslokaal de Burcht aan de Wieënweg in Brunssum.

Naast het uitroepen van de hooglustigheid voor het nieuwe carnavalsseizoen wordt ook de nieuwe beschermheer van de vereniging bekendgemaakt. Daarnaast staan ook de nodige optredens van zowel lokale als regionale artiesten op het programma.

Het programma wordt afgesloten door het duo Spik & Span.