Puntenaftrek na gestaakte wedstrijd

17855 SV Brunssum krijgt van de KNVB geen straf vanwege het gestaakte duel tegen Eikenderveld. Eikenderveld krijgt wel 6 punten afgetrokken en een boete van 600 euro opgelegd.

Ook KVC Oranje krijgt een punt in mindering omdat de spelers op 26 maart weigerden verder te spelen na dreigementen. Op 12 maart werd het duel tegen SV Brunssum gestaakt na ongeregeldheden.

Door de puntenaftrek staan VV Jabeek en RKSVB nu boven Eikenderveld. De clubs komen uit in de vijfde klasse B.