Puthse maakt kans op een Emmy Award

17924 De uit Puth komende Nathalie Crum maakt kans op een Emmy Award. Volgens de Limburgse kranten is de jeugddocumentaire Tien ingezonden om kans te maken op deze bijzondere Amerikaanse filmprijs.

In de documentaire staat de 10-jarige Jolijn centraal. Zij heeft geen herinneringen aan haar vader omdat deze stierf toen zij drie jaar oud was. Ondanks dat haar moeder een nieuwe vriend heeft mist zij haar vader iedere dag.

Het is niet de eerste productie van Crum die in 2014 afstudeerde aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. Eerder regisseerde zij bijvoorbeeld Het uur van de wolf, Vaderland en de goede vrede.

De awards worden ieder jaar uitgereikt als beloning voor een bijzondere prestatie in de televisie en film-industrie. Het is overigens niet voor het eerst dat een Nederlandse documentairemaker er met een Emmy Award vandoor ging. Onder andere Peter R. de Vries kreeg de International Emmy Award voor zijn uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway en John de Mol kreeg een Award voor zijn talentshow The Voice.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© LOO-tv     2017